Zapper vittnesmål och recensioner

Alla situationer är unika och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Alla situationer är unika och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Rådgör med en legitimerad hälsovårdspersonal innan du påbörjar ett träningsprogram.

Nedan kan du läsa några av de hundratals vittnesmål och recensioner av Hulda Clarks arbete, med länkar till källan. Om du vill lägga till ditt eget vittnesmål kan du kontakta oss på webbplatsen.

CureZone Hulda Clark Support Forum är också ett bra ställe för människor att dela sina erfarenheter av Hulda Clarks protokoll.

Din produkt är fantastisk. Jag har haft kronisk bronkit i flera år, för många för att komma ihåg. Jag har gjort en parasitutrensning och regelbunden zapping. Sedan jag fick zappern har bronkitis försvunnit. Hostan har upphört och jag känner mig bättre. Jag kan inte tacka er nog. Vi kommer snart att beställa igen.

– inlämnad till Clark Testimonials

Jag tror att jag för ungefär tre år sedan beställde en frekvensgenerator “Dual Frequency Positive Offset Square Wave” från din webbplats för min Morgellons. Jag hade ett utmärkt resultat med generatorn i ungefär 2,5 år. Faktum är att parasiterna dök upp i mina hudförändringar och jag kunde ta bort dem. Tack för att du hjälpte mig att rädda mitt liv. Jag fick Morgellons när jag blev besprutad med ett bekämpningsmedel som används för myggbekämpning i Santa Monica, Kalifornien. Sjukdomen är extremt bisarr och har försämrat mitt fysiska utseende. Mitt hår håller på att bli som det brukade vara, med naturlig rörelse och glans – i stället för rakt och torrt som halm, med risk för att falla ut och därmed för skallighet. Min hud ser också yngre och fastare ut, snarare än skadad och rynkig som hos en gammal dam.

– skickat till Testimonials av Hulda Clark

Jag vill bara säga att Zapper är det bästa som någonsin hänt min hälsa. Tack till alla dem som har skapat Zappern och generöst gett bort denna kunskap till förmån för människor och mänskligheten. Jag kommer att försöka främja ert uppdrag genom att informera min omgivning.

– skickat till Hulda Clarks Facebook-sida

Jag har beställt tre zappers och är mycket nöjd med dem. Tänk att hon, för att delvis få slut på trakasserierna, frivilligt och utan kostnad för patienten lade ut ritningarna till zappers på Internet. Vilken välsignelse!

– inlämnad till Clark Testimonials

I åratal har “The Cure for All Illnesses” varit min medicinska bibel och Dr. Clarks Zapper, mitt apotek och min läkare. Dr Hulda Clark är en symbol för mod på medicinens slagfält, hon var en äkta forskare och hennes upptäckter är tidlösa. Jag köpte flera av hennes zappers till mig själv och till min familj och mina vänner som gåvor. Zappern har visat sig vara mycket effektiv vid många olika tillfällen.

– till minne av Dr. Hulda Clark.

Jag hade en mycket svår influensa. Jag var illamående och kunde knappt andas. Det enda jag kunde göra för att minska denna hemska känsla var att sitta i ett varmt bad. Så fort jag kom ut ur badet började jag känna mig illamående igen. Jag försökte ta massor av vitlökstillskott (som ett milt antibiotikum), dricka massor av färsk citronsaft och äta rå ingefära för att hjälpa till med avgiftningen, vilket hjälpte lite, men under de följande dagarna var symptomen fortfarande intensiva och jag hade lite energi och ett oklart huvud, plus att jag var yr på grund av luftbrist.

Jag försökte döda parasiterna med örter som malört, kryddnejlika och svart valnöt. Jag försökte ta höga doser C-vitamin, 3 g i vatten 3 gånger om dagen. Jag åt bara soppa och drack veganska proteinpulverdrycker för att bibehålla min energi och inte utsätta matsmältningssystemet för alltför stor press.

I två veckor försvann de flesta av symptomen inte. Sedan köpte jag en billig “zapper” på nätet. Jag var villig att prova vad som helst. Jag köpte en med fotstöd och handhållare. Jag följde 8-minutersprotokollet genom att hålla den, vänta 20 minuter och upprepa cykeln tre gånger. Nästa dag mådde jag bra. Det var vansinnigt och inte särskilt logiskt, förutom att jag trodde att han hade dödat en parasit i min kropp. Vem vet?

Två veckor gick och sedan fick jag de hemska symptomen tillbaka. Jag hoppade genast över den dagen igen, och nästa dag mådde jag mycket bättre igen. Detta är otroligt ovanligt. Sedan dess har jag respekterat vetenskapen om zapping och köpt mig en starkare zapper – den ultimata zappern.

Inskickad till Clark Testimonials

JAG HAR TESTAT DEN NYA HULDA CLARK ZAPPERN I UNGEFÄR ETT ÅR. DET HAR HJÄLPT MIN MAMMA ATT ÅTERFÅ SIN VITALITET. HON ANVÄNDER DEN I EN MINUT VARJE MORGON. EN VÄN ANVÄNDER ZAPPERN VARJE DAG I 10 MINUTER, EN GÅNG OM DAGEN, OCH HAR POSITIVA RESULTAT MED POSTTRAUMATISK ARMBÅGSSMÄRTA OCH SKAKNINGAR I SAMMA ARM. ETT BARN MED POLLENALLERGI BEHANDLADES TRE GÅNGER I EN MINUT – ALLERGIN FÖRSVANN. JAG ÄR MYCKET GLAD ÖVER ATT HA KUNNAT HITTA BOKEN OCH HULDA CLARKS AVSLÖJANDEN!

– skickat till Hulda Clarks Facebook-sida

Jag var nästan helt sängliggande när jag kom över Dr Clarks bok “The Cure for all Diseases”. Det räddade mitt liv. En av de första sakerna jag gjorde, med hjälp av hennes instruktioner, var att bygga zappern. Det var som att vakna upp, städa mitt hus, diska och sova hela natten. Under de senaste 12 åren har jag, även om jag inte gör allt jag borde göra, blivit 90-98 procent mycket bättre. Dr Clark var den förste att tala om 2000-talets medicinska problem. Hon kommer att vara mycket saknad av dem som hon kunde hjälpa!

-Till minne av Hulda Clark

Jag har lidit av fibromyalgi sedan jag var 22 år gammal, efter att ha varit en extremt sportig person i många år. Jag hade ont mest hela tiden och fick ta till injektioner av novokain och kortison i ryggmusklerna. Jag hade ont överallt. När jag var 40 år gammal hörde jag talas om zappern. Jag använde den en gång och nästa morgon var smärtan borta. Jag följde riktlinjerna i boken och fick långvarig lindring. Jag är nu 52 år och behöver en ny zapper eftersom min dotter har tagit med sig min till universitetet. Om du följer boken och gör zapping, förvänta dig ett mirakel! Tack Dr. Clark=== Nu är du på väg till ära.

– inlämnad till Clark Testimonials

Min mor hade bara 2-6 månader kvar av livet med lungcancer; det var genom Dr Clarks protokoll, genom att ta bort alla kemikalier med propyler från hennes miljö, kost, zapper och örtmedicin som min mor levde ytterligare 14 1/2 år. Min mor träffade och älskade dr Clark mycket. När min mamma dog valde hon att dö och visste att det var hennes tid.

– Till minne av Dr. Hulda Clark

Jag gjorde allt som Dr. Clark rekommenderade i “The cure for all diseases” och all min artrit försvann (den var mycket svår). Jag är så tacksam eftersom jag bara är 44 år och för ung för att ha så mycket smärta! Nu är jag glad att veta att jag inte heller behöver oroa mig för smärta när jag blir äldre. Jag fortsätter att zappa och städa!!! Tack till Dr. Clark för att du håller ut med detta!

Inlagd på Hulda Clarks Facebook-sida

Dr Clark räddade mitt liv. Jag opererades för malignt melanom. Jag fick veta att jag var tvungen att få kemoterapi och eftersom min man hade dött av det vägrade jag. Istället hörde jag talas om Dr. Clark och följde hans protokoll i ett år, och jag är fortfarande här. Jag fick sex månader på den tiden och fick veta att jag inte skulle klara mig om jag inte tog kemoterapi. Jag är fri från melanom, jag är 61 år nu och jag räknar med att leva ett mycket långt liv. Allt jag lärde mig av hennes böcker och av henne, berättade jag för alla som ville lyssna. Hon kommer alltid att bli ihågkommen för sin kärlek till andra och sin generositet. Jag fortsätter att sprida hennes budskap, för hon hade svaren för fullständig hälsa.

– Till minne av Dr. Hulda Clark

JAG KAN INTE SÄGA HUR MYCKET DET HAR HJÄLPT MIN FAMILJ OCH MINA VÄNNER ATT HITTA HANS ARBETE. FRÅN MIN FARS HJÄRTSVIKT SOM BARA FÖRSVANN (LÄKARNA VAR FÖRBLUFFADE OCH FÖRVIRRADE)… “MIN KUSINS SMÅ STROKES (3 GÅNGER OM DAGEN) SLUTADE HELT OCH HÅLLET… DEN ZAPPER SOM HON HADE KONSTRUERAT HADE GJORT MER ÄN ATT BOTA OSS. DET RÄDDADE VÅRA LIV. JAG ÄR GLAD ATT JAG HITTADE HENNES BÖCKER OCH BYGGDE HENNES ZAPPER.

– skickat till Dr Clarks vittnesmål

Efter att ha fått diagnosen livmodercancer och fått veta att jag skulle behöva genomgå en hysterektomi sökte jag hjälp hos Hulda Clark. Jag läste hennes bok “The Cure for All Diseases”. Jag köpte örterna och började ta dem. Jag höll kontakten med mina läkare och gjorde regelbundna biopsier. Inom sex månader var jag cancerfri! Jag vill tacka Hulda Clark för hennes forskning och för att hon har publicerat den, så att människor som jag kan möta en allvarlig sjukdom och övervinna en sjukdom som cancer och överleva.

-Till minne av Dr Hulda Clark

Hulda Clark, uppfinnaren av parasiten Zapper, var en inspiration för mig. Liksom Bob Beck tror jag att det var hennes osjälviskhet som imponerade mest på mig. Men hans mod måste erkännas: modet att stå upp i en värld av mörker och okunnighet.

– Prisvärda hälsokurer

Köp en zapper från Dr Hulda Clark